0%

Plaćanje i dostava

PLAĆANJE

Za naručeni proizvod, rok uplate je 5 dana od dana kada je Kupac obaviješten o dovršetku izrade naručenog proizvoda ili dobivene ponude za odmah dostupan proizvod. Moguće je plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Nakon isteka roka za uplatu proizvod se stavlja u daljnju prodaju te se više ne smatra rezerviranim. Na vaš mail stići će ponuda sa svim potrebnim podacima za uplatu. U poziv na broj svakako upišite broj narudžbe/ponude (koji ste dobili na mail ).Taj broj služi za brže povezivanje vaše uplate s narudžbom.

PAKIRANJE/DOSTAVA

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.Točan iznos troškova dostave će biti naveden prije uplate u zaprimljenoj ponudi. Paketi se šalju Hrvatskom poštom i vrijede uvjeti uručenja koje propisuje Hrvatska pošta. Vrijeme tranzita nije zajamčeno od strane obrta River.

CIJENE

Sve cijene na stranici su izražene u kunama. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške. U slučaju pogrešne cijene ili teksta mjerodavna je cijena ili tekst koje će priopćiti operater (admin) prilikom slanja podataka za uplatu u ponudi.