0%

Izrada nakita

Ručno rađeni nakit inspiriran prirodom

Život u skladu s prirodom predstavlja iskonsku potrebu svakoga čovjeka. Priroda je izvor neprestanog mira, sklada i inspiracije. Svaki komad River nakita nastao je u trenutku inspiracije prirodnom ljepotom. Užurbanost moderne svakodnevice ne ostavlja dovoljno vremena za odlazak u prirodu. Zato je River za vas spremio komadić prirode u najfiniju kristalnu smolu. Zahvaljujući jedinstvenosti prirode koja nikada ne stvori dva identična cvijeta i ručnoj izradi, svaki komad River nakita je jedinstven.

Kupovinom ručno rađenog nakita potiče se razvoj malih, lokalnih obrtnika čime se stvara svijet jednakih mogućnosti u kojemu svi mogu ostvariti svoje kreativne potencijale.

New Project (4)
44526557_1359945414142154_2041904899368681472_o

Kako nastaje River nakit?

Osnovni sastojak River nakita je cvijeće i bilje. Najčešće koristimo cvijeće i bilje iz vlastitog uzgoja čime pokazujemo koliko je važno čuvati prirodu za generacije koje tek dolaze. Jedan dio cvijeća i bilja kupljen je od prodavača na lokalnoj tržnici. Svaka vrsta cvijeća i bilja suši se drugačijom tehnikom kako bi se očuvala ljepota u prirodnom obliku. Nakon sušenja, cvijeće i bilje posebnom se tehnikom sprema u kristalnu smolu pa njegova ljepota ostaje sačuvana zauvijek. Osim cvijeća i bilja, u kristalnu se smolu mogu ugraditi i drugi manji predmeti koji su vam lijepi ili dragi; perle, komadić kamena, školjke… Posebnost kristalne smole je njezina prozirnost čak i kada dolazi u boji pa postoji mogućnost bezbrojnog kombiniranja unikatnog nakita.

Želite sačuvati svoj cvijet i pokazati ga svima?

Dobili ste cvijeće za neku posebnu prigodu? Vaš vjenčani buket vam je toliko drag da biste dio njega stalno nosili sa sobom? Imate omiljeni cvijet koji biste voljeli nositi kao komad nakita? River nakit i u tome vam može pomoći. Ako nam donesete željeni cvijet, možemo ga pretvoriti u nakit prema vašoj zamisli koji ćete uvijek rado nositi. Kristalna smola nudi mogućnost čuvanja vaših uspomena, a na vama je samo odluka o najprihvatljivijem obliku.

Naušnice
Prstenje

Što sve imamo u ponudi?

Kristalna smola pogodna je za izradu raznovrsnog nakita kao što su ogrlice, naušnice, prstenje i slično. Moguće je izraditi privjeske za ključeve, broševe ili ukrase za kosu, prema vašim željama. U ponudi imamo raznolik izbor gotovog nakita, a uz prethodnu narudžbu i razgovor moguće je izraditi nakit u skladu s vašim željama.

Kome je namijenjen River nakit?

River nakit namijenjen je svim zaljubljenicima u prirodu, kreativnim pojedincima koji žele nositi unikatan nakit, sanjarima i ljubiteljima uspomena. Vrlo je privlačan poklon za vaše najbliže, ali i za poslovne suradnike.

 

Nakit je ručno rađen te ponekad sadrži sitne neravnine, pukotine ili mjehuriće što ne umanjuje njegovu kvalitetu.

Ogrlice
44526557_1359945414142154_2041904899368681472_o

Tko izrađuje River nakit?

River nakit izrađuje zaljubljenica u prirodu, Renata Matica Špičko. Rođena je u Koprivnici, a živi stotinjak metara udaljena od potoka uz koji često šeće i bere samoniklo cvijeće i bilje. Priroda je njezina inspiracija od najranije dobi, a sve što radi pokušava podrediti očuvanju prirode i održivom razvoju.

Gdje je moguće kupiti River nakit?

River nakit može se naručiti putem web stranice ili kupiti u sljedećim trgovinama:
Medičarna Špičko, Ulica Đure Estera 9, 48000 Koprivnica

New Project (4)